dijous, 5 de setembre de 2013

3a EDICIÓ FIRA SCRAPMANIÀTICS

Com ja sabeu el passat cap de setmana vam estar a la  3a Edició de la Fira Scrapmaniàtics de St Feliu de Guixols i volem compartir amb vosaltres algunes fotos del cap de setmana fantàstic que hem passat. 

El dissabte dia de la fira l'ambient va ser molt agradable durant tot el dia. Hi havia un munt de parades per triar i remenar, un dia fantàstic per totes les scraperes.








L'Endemà tot i estar agotades ens vam apuntar als tallers de les DIVES col·laboradores de la revista ENTREARTISTES  Celine Navarro i  Karine Cazenave. 





Entre taller i taller ens vam passar per l'Ajuntament on l'Associació Scrapmaniàtics  va inaugurar oficialment l'exposició d'Scrap entre el pica pica i rialles va arribar el moment dels agraïments, molt merescuts. 


Tot seguit  i amb molt bona companyia i al costat del mar vam dinar un arròs boníssim preparat per Amics Ermita Sant Elm 






I vam acabar la tarda fent el que més ens agrada fent scrap !!!

Moltes felicitats a l'Associació per tot plegat. 



**********************************************



Como ya sabéis el pasado fin de setmana estuvimos en la  3a Edició de la Fira Scrapmaniàtics de St Feliu de Guixols y queremos compartir con vosotros algunas fotos del finde fantástico que hemos pasado. 

El sábado día de la fira el ambiente fue muy agradable durante todo el día. Había  muchas  paradas para triar y tocar, un día fantástico para todas las scraperas.


El día siguiente aún estando agotadas nos apuntamos a los talleres de las DIVAS colaboradoras de la revista ENTREARTISTES  Celine Navarro y  Karine Cazenave. 

Entre taller y taller fuimos al Ayuntamiento donde la Associació Scrapmaniàtics inauguró oficialmente la exposición d'Scrap entre el pica pica y risas llegó el momento de los agradecimientos, muy merecidos. 

Seguidamente con muy buena companyía y un lugar privilegiado, justo al lado del mar comimos un arroz buenísimo preparado por Amics Ermita Sant Elm. 

Acabamos la tarda haciendo lo que más nos gusta,  Scrap !!!

Muchas felicidades a l'Associació por todo. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracies per la companyia!! Acabeu l'album de la peluq___ra !

Les Parisinnes ha dit...

Jajjajjaj s'haurà d'esperar uns quants dies més perquè fem vacances al taller, tot i tenir la botiga oberta!

Avia'm si t'animes i fas una excursioneta a Torroella.

Fins aviat
Dolors i MArta